Επαγγελματικές Επιλογές μέσω Συμβουλευτικής – Ενημέρωση & Καθοδήγηση. Τομέας Γεωπονίας επίσκεψη σε επιχείρηση ΜΑΝΔΡΕΚΑ Γαλακτοκομικά

Τι πιο ωραίο από το να σου παρέχεται μια βιωματική μάθηση και αυτά που διδάσκεσαι στη θεωρία να σου γίνονται βίωμα. Εκτός όμως από τη βιωματική μάθηση έρχεσαι και σε επαφή με το τι θα μπορούσες να ασχοληθείς μελλοντικά, τελειώνοντας το σχολείο. Στα πλαίσια του σχεδίου δράσης: Επαγγελματικές Επιλογές μέσω Συμβουλευτικής – Ενημέρωση & Καθοδήγηση, που είναι υπεύθυνος Ο Κ. Αργυρόπουλος Χρ., καθώς και των μαθημάτων Τεχνολογία Τροφίμων, Σύγχρονες Γεωργικές Επιχειρήσεις, Ζωική Παραγωγή και Βιολογικής Γεωργίας, οι μαθητές των τμημάτων Β΄ και Γ΄ Λυκείου του τομέα Γεωπονίας, καθώς επίσης και η Δ΄ Λυκείου (Γεωπονίας & Οικονομίας), συνοδευόμενοι από τους: Κα Λαδά Β., Κα Βότση Μ. και τον Κο Παπαμιχαλόπουλο Αν., τη Δευτέρα 26-2-2024, επισκέφτηκαν την εταιρεία «ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ» Γαλακτοκομικά, που εδρεύει στο 80ο Χλμ. Ν.Ε. Οδου Αθηνών-Κορίνθου. Οι μαθητές αφού έλαβαν γνώση για ποιο λόγο πρέπει να εισερχόμαστε με άλλο ρουχισμό μέσα στους χώρους της παραγωγής και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνουμε, ξεναγήθηκα στους χώρους παραγωγής της εταιρεία. Οι μαθητές έμειναν ενθουσιασμένοι από τους χώρους παραγωγής και παρακολούθησαν με τεράστιο ενδιαφέρον την ξενάγηση. Ενώ στο τέλος, ακολούθησε και μια συζήτηση για τις προοπτικές που μπορεί να έχει κάποιος τελειώνοντας το σχολείο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την εταιρεία ΜΑΝΔΡΕΚΑ, που άνοιξε τις πόρτες της σε μαθητές ενός ειδικού σχολείου, που δικαιούνται να έχουν ίσες ευκαιρίες σε μια ευνοούμενη κοινωνία και ιδιαίτερα τον Κ. Μανδρέκα Β., τόσο για τον προσωπικό του χρόνο που αφιέρωσε να μας ξεναγήσει ο ίδιο στους χώρους παραγωγής, όσο και για τα ποιοτικά προϊόντα τα οποία μας προσφέρθηκαν.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *