Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες

Ευχόμαστε από καρδιάς η Διευθύντρια και ο Σύλλογος διδασκόντων του ΕΝΕΕΓΥΛ Λουτρακίου

Καλή χρονιά με υγεία, καλή συνεργασία και δημιουργικότητα!

Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με τον Αγιασμό, την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι γονείς θα αφήσουν τα παιδιά, τα οποία θα μπουν στις τάξεις τους, θα γνωριστούν με τους εκπαιδευτικούς, θα πάρουν το πρόγραμμα και τα βιβλία τους και θα περάσει ο παππάς να τα αγιάσει μέσα στις τάξεις τους.

Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί κατά τις 10.30 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου με παρόντες μόνο αντιπροσωπία εκπαιδευτικών, του μαθητικού συμβουλίου και των εκπροσώπων των γονέων.

Οι γονείς θα παραλάβουν τους μαθητές μετά τον Αγιασμό στις 10.45π.μ. οπότε λήγει και το σχολικό ωράριο  στην είσοδο-έξοδο του σχολείου, από τους εκπαιδευτικούς που θα τα συνοδεύουν στην έξοδο.

Στο σχολείο θα παραμείνουν στον εξωτερικό προαύλιο χώρο, μόνο οι γονείς και κηδεμόνες των νέων μαθητών, αλλά και των μαθητών που μπορεί να άλλαξαν διεύθυνση κατοικίας, για να συνεννοηθούν για την μεταφορά των τέκνων τους, με τους εκπροσώπους των λεωφορείων και ταξί. Οι υπόλοιποι γονείς θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από τους συνοδούς των λεωφορείων.

Σημαντικές επισημάνσεις

Για την είσοδο στο σχολικό χώρο:

Στην είσοδο του σχολείου θα βρίσκονται εκπαιδευτικοί οι οποίοι θα καθοδηγούν τους γονείς σχετικά.

  • οι μαθητές θα πρέπει να έχουν το έντυπο αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest) και θα φοράνε την μάσκα τους (όπως και την περυσινή χρονιά)
  • Παρομοίως και οι γονείς θα φοράνε μάσκα.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *