Βράβευση για την android εφαρμογή Unip από το ΜΙΤ

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως στην εκπαιδευτική πλατφόρμα του app inventor, η επιτροπή του ΜΙΤ, η οποία ελέγχει όλες τις εφαρμογές που καταχωρούνται στην πλατφόρμα τους ανά μήνα, μας έκανε την τιμή να βραβεύσει και να ξεχωρίσει την εφαρμογή μας UniP για τον μήνα Μάιο 2021 http://appinventor.mit.edu/explore/app-month-gallery.html. Συγχαρητήρια στους μαθητές που συνέβαλαν στην υλοποίηση καθώς και στον εκπαιδευτικό πληροφορικής Βακάλη Γεώργιο.

Στα πλαίσια του μαθήματος της πληροφορικής και με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του αυτισμού, κατασκευάσαμε την android εφαρμογή UniP, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, https://gallery.appinventor.mit.edu/?galleryid=d339a2a2-8346-471f-93ae-aa21d0965393 ή να την κατεβάσετε στην android συσκευή σας από εδώ https://www.dropbox.com/s/8utz0neuue819gn/Unique.apk?dl=0

Στη δεύτερη περίπτωση αφού κατεβάσετε το αρχείο, θα πρέπει να πάτε στις λήψεις ή στο φάκελο Downloads να το τρέξετε και να ρυθμίσετε την συσκευή σας να μπορεί εγκαταστήσει εφαρμογές από άγνωστες πηγές. Η εφαρμογή μας είναι απόλυτα ασφαλής απλά δεν βρίσκεται στο play store για αυτό και η αντίστοιχη ρύθμιση.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *